ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
2.3.2021

ПРИДАЙТЕ ЕЛЕГАНТНИ И МИНИМАЛИСТИЧНИ ЩРИХИ С НОВИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПАРАПЕТИ НА ETEM

Вижте повече

Монтирането на модерните парапетни системи определено е най-лесният начин да се внесе финес във всяка една сграда. Новите системи, които ETEM предлага, са разработени, за да отговорят на най-смелите дизайнерски очаквания и да придадат на всеки проект впечатление за лекота и безтегловност.

EB46, EB49, EB50 и EB62 са новата гама парапетни системи на ETEM. Всички те са без рамки, запазвайки идеална видимост на всеки един елемент от дизайна на пространството. Всяко от решенията се състои от стъклен панел и алуминиева основа за неговото поддържане. Най-голямото предимство на предлаганите от ЕТЕМ парапети, е че те не изискват използването на допълнителна вертикална или хоризонтална опора. Стъкленият панел на системата действа като носещ елемент, а не само като неин пълнеж. Алуминиевата основа може да бъде напълно невидима, тъй като позволява да бъде вградена в пода, а резултатът е пълно и естетическо изравняване с него. В същото време стъкленият панел на системата предлага на обитателите безпрепятствена гледка и пряка видимост – без излишни елементи и профили.

СИСТЕМА

ШИРОЧИНА НА ОСНОВАТА

ДЕБЕЛИНА НА

СТЪКЛЕНИЯ

ПЪЛНЕЖ

ПРИЛОЖЕНИЕ

EB46

46mm

17.5 mm & 21.5 mm

Интегриран в пода

EB49

49mm

13.5 mm & 17.5 mm

Инсталиран на или в пода

EB50

50mm

17.5 mm & 21.5 mm

Инсталиран на или в пода

EB62

62mm

13.5 mm & 17.5 mm

Монтира се като парапет или подова основа със стъклен пълнеж с ниска височина

Системите на ЕТЕМ за парапети се предлагат на пазара като пакет от различни профили, тъй като всеки продукт е проектиран с цел да осигури оригинални оптимални решения за различни приложения. Естеството на материалите (стъкло и алуминий) ги отличава  като решения с голяма продължителност на живота и устойчиви на всякакви атмосферни условия.

Парапетните системи на ETEM могат да се комбинират с голямо разнообразие от материали, при условие, че могат да се деформират в рамките на безопасни граници, в зависимост от зададените спецификации или строителни разпоредби. Техният минималистичен и изчистен дизайн може да бъде интегриран във всеки архитектурен стил, било то класически, модерен или с индивидуални особености. Алуминиевият профил може да се монтира върху или в пода, което позволява избор на всякакъв материал за довършителни работи, като бетон, камък, керамични плочки и др. Различните цветови възможности на стъклените пълнежи предлагат безкрайни възможности за съчетаване спрямо архитектурните нужди на сградата. Изчистеният дизайн на стъклените парапети на ETEM може да бъде интегриран във всеки проект, придавайки елегантна нотка на съвременната архитектура и интериор.

Всичките системи са подходящи за жилищни проекти или пространства с ограничена концентрация на хора, докато EB46 и EB50 са идеални и за места, податливи на пренаселеност. В допълнение, парапетните системи могат да се инсталират както в закрити пространства, така и на открито. Тези опции позволяват системите на ETEM да бъдат използвани в широка гама проекти, както и в такива с високи естетически изисквания, като вили, кафенета, барове, ресторанти, хотели, офиси и т.н., тъй като предлагат пряка видимост и придават елегантен и луксозен щрих към всяко едно пространство.

Виж всички новини

Други новини

17.1.2023
thumb

НОВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА СИСТЕМА ЗА СТЪКЛЕНИ ПАРАПЕТИ EB50

Системата EB50 подобрява и повишава естетиката на околното пространство на местата, където е поставена
Прочети повече
4.1.2023
thumb

ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ПОДПИСВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО “EТЕМ И КОСМОС АЛУМИНИУМ”

ЕЛВАЛХАЛКОР ще уведоми общността на инвеститорите относно всички значимите етапи от хода на дейността
Прочети повече
17.10.2022
thumb

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ И ВЗЕ УЧАСТИЕ ВЪВ ВОДЕЩИТЕ СЪБИТИЯ SHARE ARCHITECTS FORUM И BUILDING INNOVATION FORUM 2022

Тодор Фиданов, изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, представи последните системни иновации на компанията
Прочети повече
29.9.2022
thumb

НОВАТА СИСТЕМА ES320 E ТУК, ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВО И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

ES320 е новата базова система за плъзгащи се прозорци на ETEM
Прочети повече