ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
21.11.2019

ЕТЕМ ВКЛЮЧВА В ПОРТФОЛИОТО СИ СИСТЕМИТЕ НА HYLINE

Вижте повече

ЕТЕМ стартира стратегическо партньорство с престижния португалски бранд HYLINE, който предлага иновативни решения за плъзгащи алуминиеви системи. Компанията официално включва в своето портфолио всички продукти под марката HYLINE, като ще бъде ексклузивен представител за Югоизточна Европа.

Продуктите HYLINE са с модерен и минималистичен дизайн и разширяват обхвата на действие на архитекта. Портфолиото на HYLINE се състои от минималистични плъзгащи решения, прозорци тип гилотина, въртящи се врати, както и нови технологични  продукти, които се очаква да бъдат представени на публиката по време на два форума в Атина – на 14-та конференция за алуминий и строителство и на Търговския панаир Xenia. Екипът на ЕТЕМ ще покаже съвеместни системи с HYLINE продукти и на форума Batimat в Париж (4-8 ноември 2019 г.).

Работата с продуктите под марката HYLINE е част от стратегията на ЕТЕМ за предлагане на гъвкави архитектурни решения, съобразени с последните тенденции и предизвикателства в проектирането. Всички системи на ЕТЕМ могат да бъдат комбинирани с решенията HYLINE, осигурявайки пълна свобода на архитекта.

«За нас беше важно да обогатим порфолиото си от алуминиеви архитектурни решения с такива, които да елиминират всякакви ограничения.  Колаборацията между ETEM и HYLINE ще направи възможно изпълнението и на най-смелите архитектурни проекти, а системите предоставят огромни възможности, които ще задоволят най-взискателния архитект и дизайнер. С един продукт можем да имаме минимализъм, естетика и функционалност.», споделя Павлос Ватавалис, Главен Технически Директор на ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

10.6.2022
thumb

ЕТЕМ ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ СИСТЕМИ НА RESIDENTIAL FORUM 2022

Събитието е публична платформа за споделяне на добри инвестиционни практики и тенденции при проектиране на модерни пространства
Прочети повече
28.10.2021
thumb

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ ТРИ АРХИТЕКТУРНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Въпреки сложната ситуация архитектурната общост в България е активна и показва проекти на световно ниво
Прочети повече
26.5.2021
thumb

НОВАТА ФАСАДНА СИСТЕМА EF50 Е ГОТОВА ЗА ВСЯКАКВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

ЕF50 дава едновременно гъвкавост и надеждност на фасадата
Прочети повече
2.3.2021
thumb

ПРИДАЙТЕ ЕЛЕГАНТНИ И МИНИМАЛИСТИЧНИ ЩРИХИ С НОВИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПАРАПЕТИ НА ETEM

Системите EB46, EB49, EB50 и EB62 са перфектна комбинация от функционалност и естетика
Прочети повече