ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
21.11.2019

ЕТЕМ ВКЛЮЧВА В ПОРТФОЛИОТО СИ СИСТЕМИТЕ НА HYLINE

Вижте повече

ЕТЕМ стартира стратегическо партньорство с престижния португалски бранд HYLINE, който предлага иновативни решения за плъзгащи алуминиеви системи. Компанията официално включва в своето портфолио всички продукти под марката HYLINE, като ще бъде ексклузивен представител за Югоизточна Европа.

Продуктите HYLINE са с модерен и минималистичен дизайн и разширяват обхвата на действие на архитекта. Портфолиото на HYLINE се състои от минималистични плъзгащи решения, прозорци тип гилотина, въртящи се врати, както и нови технологични  продукти, които се очаква да бъдат представени на публиката по време на два форума в Атина – на 14-та конференция за алуминий и строителство и на Търговския панаир Xenia. Екипът на ЕТЕМ ще покаже съвеместни системи с HYLINE продукти и на форума Batimat в Париж (4-8 ноември 2019 г.).

Работата с продуктите под марката HYLINE е част от стратегията на ЕТЕМ за предлагане на гъвкави архитектурни решения, съобразени с последните тенденции и предизвикателства в проектирането. Всички системи на ЕТЕМ могат да бъдат комбинирани с решенията HYLINE, осигурявайки пълна свобода на архитекта.

«За нас беше важно да обогатим порфолиото си от алуминиеви архитектурни решения с такива, които да елиминират всякакви ограничения.  Колаборацията между ETEM и HYLINE ще направи възможно изпълнението и на най-смелите архитектурни проекти, а системите предоставят огромни възможности, които ще задоволят най-взискателния архитект и дизайнер. С един продукт можем да имаме минимализъм, естетика и функционалност.», споделя Павлос Ватавалис, Главен Технически Директор на ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

17.1.2023
thumb

НОВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА СИСТЕМА ЗА СТЪКЛЕНИ ПАРАПЕТИ EB50

Системата EB50 подобрява и повишава естетиката на околното пространство на местата, където е поставена
Прочети повече
4.1.2023
thumb

ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ПОДПИСВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО “EТЕМ И КОСМОС АЛУМИНИУМ”

ЕЛВАЛХАЛКОР ще уведоми общността на инвеститорите относно всички значимите етапи от хода на дейността
Прочети повече
17.10.2022
thumb

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ И ВЗЕ УЧАСТИЕ ВЪВ ВОДЕЩИТЕ СЪБИТИЯ SHARE ARCHITECTS FORUM И BUILDING INNOVATION FORUM 2022

Тодор Фиданов, изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, представи последните системни иновации на компанията
Прочети повече
29.9.2022
thumb

НОВАТА СИСТЕМА ES320 E ТУК, ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВО И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

ES320 е новата базова система за плъзгащи се прозорци на ETEM
Прочети повече