ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
31.5.2019

ЕТЕМ С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

Вижте повече

Аксесоарите са много важна част от визията на прозорците и вратите. Елегантната визия на една дръжка или панта придава завършеност и уникалност на цялостното решение.

Част от новите аксесоарни решения, които ЕТЕМ добавя в портфолиото си е иновативната  дръжка NP ULTRA – без розетка, за прозорци и балконски врати  се използва в комплект с механизмите на Giesse – C.H.I.C със скрити панти, които дават възможност за отваряне на вертикална ос или двуплоскостно отваряне, както за еднокрили, така и за двукрили позиции. Дръжката NP ULTRA се предлага в три варианта – с права и с обла форма, както и във вариант Design by ETEM”. Дръжките се предлагат във всеки стандартен цвят по RAL, което дава свобода на архитекти и клиенти

В допълнение към дръжката се използва и механизма на GIESSE NP® Technology, с който може да се направи отваряема част в модерен стил и минимална, бърза обработка на профила.

Екипът на ЕТЕМ , не спира да разработва съвместно с доказани в сферата си производители, аксесоари към системите си. Такъв пример е и пантите предлагани от ЕТЕМ ALPRO. Тръбната панта ETEM ALPRO за безфалцови врати , проектирана и произведена от Simonswerk – Германски гранд в производството на панти, специално за нашата система Е75FD е изработенa от алуминий. Областите, в които има триене са от специално иновативно покритие за максимална безшумност при отваряне и затваряне на крилото.

В допълнение към модерния и тънък дизайн на тялото тези панти са характеризират с висока степен на функционалност, удобни 2D и 3D настройки и стабилна инсталация посредством контра-планки и болтове, което осигурява също и добра товароносимост. Също така ETEM ALPRO имат тест репорт от производителя за 200 хил. цикъла.

Екипът на ЕТЕМ не спира да работи за развитието на системните си решения, както с дизайн на нови профили, така и с различни аксесоари, които дават завършеност и уникалност на продуктите предлагани от ЕТЕМ.

 

Виж всички новини

Други новини

10.6.2022
thumb

ЕТЕМ ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ СИСТЕМИ НА RESIDENTIAL FORUM 2022

Събитието е публична платформа за споделяне на добри инвестиционни практики и тенденции при проектиране на модерни пространства
Прочети повече
28.10.2021
thumb

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ ТРИ АРХИТЕКТУРНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Въпреки сложната ситуация архитектурната общост в България е активна и показва проекти на световно ниво
Прочети повече
26.5.2021
thumb

НОВАТА ФАСАДНА СИСТЕМА EF50 Е ГОТОВА ЗА ВСЯКАКВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

ЕF50 дава едновременно гъвкавост и надеждност на фасадата
Прочети повече
2.3.2021
thumb

ПРИДАЙТЕ ЕЛЕГАНТНИ И МИНИМАЛИСТИЧНИ ЩРИХИ С НОВИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПАРАПЕТИ НА ETEM

Системите EB46, EB49, EB50 и EB62 са перфектна комбинация от функционалност и естетика
Прочети повече