ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
28.10.2021

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ ТРИ АРХИТЕКТУРНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Вижте повече

През месец октомври ЕТЕМ БГ подкрепи и стана част от три професионални инициативи -  Архитектурният годишен конкурс ARCHINOVA 2021, Building Innovation Forum 2021 (BIF2021) на Градът Медиа Груп и фотоизложбата „Архитектурата на модерния град“ в град Пловдив.

За ЕТЕМ събия като Building Innovation Forum са изключително важни за споделяне на качествените проекти и  най-новите тенденции при проектирането за осигуряване на максимална ефективност на сградата. Напредъкът в проектирането върви ръка за ръка с иновативните решения за сградни обвивки и системи, които да генерарат устойчиво  въздействие върху живота на хората и заобикалящата ни среда.

Именно най-качествената архитектура поощрява конкурса на ARCHINOVA, като отличава значими и напредничави проекти на млади или доказали се архитекти. Същевременно инициативата дава гласност и на  концепции, като и на студентски проекти, което я прави изключително ценна на младите поколения специалисти.

В България архитектурата е качествена и иновативна, затова трябва да има повече събития и инициативи, които да популяризират работата на професионалистите, сподели Анастасиос Бульонис, изпълнителен директор на ЕТЕМ България. ЕТЕМ ще продължи да подкрепя качествените дискусии и обмяна на ценен за създаване на качествено обитание и устойчива заобикаляща ни среда.

Прекрасна симбиоза между емблематични проекти от миналото и модерни архитектурни изпълнения от бъдещето, вписали се идеално в градската среда, може да видите във фотоизложбата „Архитектурата на модерния град“ в град Пловдив. Тя ще очаква своите посетители до 22-ри ноември на площада до Римския стадион.

 

Виж всички новини

Други новини

10.6.2022
thumb

ЕТЕМ ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ СИСТЕМИ НА RESIDENTIAL FORUM 2022

Събитието е публична платформа за споделяне на добри инвестиционни практики и тенденции при проектиране на модерни пространства
Прочети повече
26.5.2021
thumb

НОВАТА ФАСАДНА СИСТЕМА EF50 Е ГОТОВА ЗА ВСЯКАКВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

ЕF50 дава едновременно гъвкавост и надеждност на фасадата
Прочети повече
2.3.2021
thumb

ПРИДАЙТЕ ЕЛЕГАНТНИ И МИНИМАЛИСТИЧНИ ЩРИХИ С НОВИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПАРАПЕТИ НА ETEM

Системите EB46, EB49, EB50 и EB62 са перфектна комбинация от функционалност и естетика
Прочети повече
22.12.2020
thumb

ΕΤΕΜ ПОЛУЧИ ТЕХНИЧЕСКОТО ОДОБРЕНИЕ НА ATG

ETEM получи техническото одобрение на ATG за своите високоефективни отварящи си прозоречни системи E68 и E75, издадено от регулаторния орган за строителни материали в Белгия [UBAtc]
Прочети повече