ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
28.10.2021

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ ТРИ АРХИТЕКТУРНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Вижте повече

През месец октомври ЕТЕМ БГ подкрепи и стана част от три професионални инициативи -  Архитектурният годишен конкурс ARCHINOVA 2021, Building Innovation Forum 2021 (BIF2021) на Градът Медиа Груп и фотоизложбата „Архитектурата на модерния град“ в град Пловдив.

За ЕТЕМ събия като Building Innovation Forum са изключително важни за споделяне на качествените проекти и  най-новите тенденции при проектирането за осигуряване на максимална ефективност на сградата. Напредъкът в проектирането върви ръка за ръка с иновативните решения за сградни обвивки и системи, които да генерарат устойчиво  въздействие върху живота на хората и заобикалящата ни среда.

Именно най-качествената архитектура поощрява конкурса на ARCHINOVA, като отличава значими и напредничави проекти на млади или доказали се архитекти. Същевременно инициативата дава гласност и на  концепции, като и на студентски проекти, което я прави изключително ценна на младите поколения специалисти.

В България архитектурата е качествена и иновативна, затова трябва да има повече събития и инициативи, които да популяризират работата на професионалистите, сподели Анастасиос Бульонис, изпълнителен директор на ЕТЕМ България. ЕТЕМ ще продължи да подкрепя качествените дискусии и обмяна на ценен за създаване на качествено обитание и устойчива заобикаляща ни среда.

Прекрасна симбиоза между емблематични проекти от миналото и модерни архитектурни изпълнения от бъдещето, вписали се идеално в градската среда, може да видите във фотоизложбата „Архитектурата на модерния град“ в град Пловдив. Тя ще очаква своите посетители до 22-ри ноември на площада до Римския стадион.

 

Виж всички новини

Други новини

17.1.2023
thumb

НОВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА СИСТЕМА ЗА СТЪКЛЕНИ ПАРАПЕТИ EB50

Системата EB50 подобрява и повишава естетиката на околното пространство на местата, където е поставена
Прочети повече
4.1.2023
thumb

ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ПОДПИСВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО “EТЕМ И КОСМОС АЛУМИНИУМ”

ЕЛВАЛХАЛКОР ще уведоми общността на инвеститорите относно всички значимите етапи от хода на дейността
Прочети повече
17.10.2022
thumb

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ И ВЗЕ УЧАСТИЕ ВЪВ ВОДЕЩИТЕ СЪБИТИЯ SHARE ARCHITECTS FORUM И BUILDING INNOVATION FORUM 2022

Тодор Фиданов, изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, представи последните системни иновации на компанията
Прочети повече
29.9.2022
thumb

НОВАТА СИСТЕМА ES320 E ТУК, ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВО И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

ES320 е новата базова система за плъзгащи се прозорци на ETEM
Прочети повече