ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
10.6.2022

ЕТЕМ ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ СИСТЕМИ НА RESIDENTIAL FORUM 2022

Вижте повече

Екипът на ЕТЕМ БГ взе участие и подкрепи като Златен спонсор специализираното събитие  Residential forum 2022,  , което се проведе на 08.06.22. Фокусът на форума, с участието на водещи представители на архитектурния и строителен бизнес, инвестиции и предприемачество, бе върху жилищния сегмент и тенденциите при развитието и реализацията на модерни жилищни проекти и сградни иновации. 

В откриващия панел на форума, Тодор Фиданов, Изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, описа новите предизвикателства пред системните доставчици и цялостната ситуация в строителния бранш, с оглед на съпътстващите икономически и геополитически събития.  

Тодор Фиданов подчерта, че екипът на ЕТЕМ БГ продължава да разработва  и адаптира нови системи и решения, които да отговорят на най-високите изисквания при създаване на устойчиви проекти в контекста на модерната и зелена градска среда и с фокус върху комфорта на обитателите.

Любомир Милчев, мениджър „Ключови проекти“ представи най-новите системи в портфолиото на ЕТЕМ в специализирания панел „RESIDENTIAL PROJECTS SHOWCASE 2022 – Създаване на проекти от ново поколение“. По време на презентационния панел бяха представени актуални проекти с фокус върху постигането на устойчивост при проектиране на компактни жилищни проекти и еднофамилни къщи.

В контекста на актуалните тенденции за изчистена архитектура и качествени материали, Любомир Милчев представи най-новата прозоречна система на ЕТЕМ - EW70. Модерните прави линии на EW70 открояват системата, като бюджетно и функционално решение за жилищни сгради. 

Изключително добра за комбиниране с различни решения е най-новата система за плъзгане ES70, която е проектирана за троен стъклопакет. ES70 позволява максимално проникване на слънчева светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране.

Новата фасадна система EF50, Любомир Милчев представи, като архитектурно решение с оптимални технически характеристики, функционалност и практичност за всякакъв тип сгради.

ЕТЕМ продължава да обогатява продуктовото си портфолио, което да задоволи нарастващите изисквания в архитектурния и строителен бизнес.

 

Виж всички новини

Други новини

29.9.2022
thumb

НОВАТА СИСТЕМА ES320 E ТУК, ПРЕДЛАГА КАЧЕСТВО И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА

ES320 е новата базова система за плъзгащи се прозорци на ETEM
Прочети повече
28.10.2021
thumb

ЕТЕМ ПОДКРЕПИ ТРИ АРХИТЕКТУРНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Въпреки сложната ситуация архитектурната общост в България е активна и показва проекти на световно ниво
Прочети повече
26.5.2021
thumb

НОВАТА ФАСАДНА СИСТЕМА EF50 Е ГОТОВА ЗА ВСЯКАКВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

ЕF50 дава едновременно гъвкавост и надеждност на фасадата
Прочети повече
2.3.2021
thumb

ПРИДАЙТЕ ЕЛЕГАНТНИ И МИНИМАЛИСТИЧНИ ЩРИХИ С НОВИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПАРАПЕТИ НА ETEM

Системите EB46, EB49, EB50 и EB62 са перфектна комбинация от функционалност и естетика
Прочети повече