ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори

Архитектура

Архитектурни системи ЕТЕМ - разработени така, че да отговарят на най-големи очаквания!

Както казва римският архитект Витрувий, който е дал на света първия писмен трактат по теория на архитектурата "De Architectura" – "Една добра сграда трябва да отговаря на три принципа: трайност, практичност и красота".

По-късно американският архитект Луис Съливан, известен като „бащата на небостъргачите“, популяризира концепцията, че „формата следва функцията“.
В епоха, в която естетиката и функционалността са от съществено значение за модерната архитектура, ETEM предлага широк избор от системи, които покриват съвременните архитектурни изисквания.

„Сградите трябва да служат на хората ,а не обратното.“ (Джон Портмън)

Затова продуктовата гама на ETEM от архитектурни системи предлага такова богато разнообразие от решения – фасади, прозорци, врати, системи за плъзгане, слънцезащитни системи, парапети и много други продукти, които позволяват на архитектите да вдъхнат живот на своите идеи.
Освен широката гама налични системи и решения ETEM предлага и системи по поръчка на клиента, които могат да се разработят специално по индивидуална спецификация, за да се превърне и най-смелият проект в реалност.

ETEM покрива изискванията и стандартите на международните пазари, а клиентите на компанията могат да се възползват от системни решения, съобразени с индивидуалните им нужди. Системите ETEM предлагат гъвкавост, издръжливост и невероятна стабилност.

Съхранението на енергия е основен елемент от новото поколение енергоспестяващи системи на ETEM. Системите интегрират функционалност, естетичен външен вид и дълготрайност при експлоатация. Предлагат засилена степен на топлоизолация, намаляване на шума, устойчивост при  натоварване от вятър или проникване на вода.
„Добрите сгради идват от добрите хора, а всички проблеми могат да се решат чрез доброто проектиране.“ (Стивън Гардинър)

Архитектура