ETEM Logo
Затвори
14.6.2017

ЕТЕМ взе специалното отличие в конкурса „Най-зелените компании” на B2B Медия

Вижте повече

ЕТЕМ получи специално отличие „Зелена инвестиция” в конкурса „Най-зелените компании на България”. Конкурсът, отличаващ компаниите с принос към опазването на околната среда се организира за седма поредна година от  Б2Б Медиа с подкрепата на Министерството на околната среда и водите.

„Зелените оскари” на Б2Б оценяват екологичните показатели на компаниите и в каква степен развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. Класацията е с уникална методология за България и отчита направените зелени инвестиции,  самоинициативи и каузи за по–здравословна среда. В проучването на организаторите участват единствено компании, които имат зелени инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.  Наградите и специалните отличия се присъждат на база строго подбрана, конкретна и актуална информация за практиките и политиката на дадена компания в посока на опазване на околната среда.

„Полученото от ЕТЕМ специално отличие е признание за дългогодишния упорит труд на компанията да развие устойчиви екологични практики, както и за направените инвестиции в производството с цел внедряване на високотехнологични решения за опазване на околната среда“, заяви Даниела Генева, еколог в ЕТЕМ.

Виж всички новини

Други новини

17.10.2017

ЕТЕМ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ТРАДИЦИОННИЯ ПРАЗНИК НА МЕТАЛУРГИЧНАТА ИНДУСТРИЯ

Компанията ще посрещне повече от 200 представители на металургичната общност, централната и местна власт, дипломати
Прочети повече
10.8.2017

НОВИ СТРИКТНИ НОРМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ СГРАДИ С etalbond®

Производителят на композитен материал etalbond®, ELVAL COLOUR, и официалният представител на продукта за България, ЕТЕМ България, приеха нова политика за проекти, с etalbond®
Прочети повече
27.7.2017

УПРАВЛЯВАЩИЯТ ПАРТНЬОР НА АРХИТЕКТУРНИЯ ГИГАНТ COOP HIMMELB(L)AU ИДВА В БЪЛГАРИЯ

Маркус Просниг ще бъде един от лекторите в предстоящата Международна фасадна конференция
Прочети повече
17.7.2017

АРХИТЕКТЪТ НА НОВИЯ СТАДИОН КАМП НОУ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Такейюки Катсуя, водещ архитект на Nikken Sekkei е един от лекторите на предстоящата Международна фасадна конференция
Прочети повече