ETEM Logo
ETEM Logo
Затвори
21.11.2019

ЕТЕМ ВКЛЮЧВА В ПОРТФОЛИОТО СИ СИСТЕМИТЕ НА HYLINE

Вижте повече

ЕТЕМ стартира стратегическо партньорство с престижния португалски бранд HYLINE, който предлага иновативни решения за плъзгащи алуминиеви системи. Компанията официално включва в своето портфолио всички продукти под марката HYLINE, като ще бъде ексклузивен представител за Югоизточна Европа.

Продуктите HYLINE са с модерен и минималистичен дизайн и разширяват обхвата на действие на архитекта. Портфолиото на HYLINE се състои от минималистични плъзгащи решения, прозорци тип гилотина, въртящи се врати, както и нови технологични  продукти, които се очаква да бъдат представени на публиката по време на два форума в Атина – на 14-та конференция за алуминий и строителство и на Търговския панаир Xenia. Екипът на ЕТЕМ ще покаже съвеместни системи с HYLINE продукти и на форума Batimat в Париж (4-8 ноември 2019 г.).

Работата с продуктите под марката HYLINE е част от стратегията на ЕТЕМ за предлагане на гъвкави архитектурни решения, съобразени с последните тенденции и предизвикателства в проектирането. Всички системи на ЕТЕМ могат да бъдат комбинирани с решенията HYLINE, осигурявайки пълна свобода на архитекта.

«За нас беше важно да обогатим порфолиото си от алуминиеви архитектурни решения с такива, които да елиминират всякакви ограничения.  Колаборацията между ETEM и HYLINE ще направи възможно изпълнението и на най-смелите архитектурни проекти, а системите предоставят огромни възможности, които ще задоволят най-взискателния архитект и дизайнер. С един продукт можем да имаме минимализъм, естетика и функционалност.», споделя Павлос Ватавалис, Главен Технически Директор на ЕТЕМ.

Виж всички новини

Other News

6.7.2020

АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН И ЦЕНА ПРЕДЛАГА НОВАТА СИСТЕМА EW70 НА ЕТЕМ

Алуминиевата система EW70 е с оптимални характеристики за жилищно строителство
Прочети повече
1.7.2020

СИСТЕМИТЕ НА ЕТЕМ СА ЧАСТ ОТ ВПЕЧАТЛЯВАЩАТА NV TOWER В СОФИЯ

Премиум системите на ЕТЕМ са част от новия впечатляващ небостъргач NV Tower, който ще се откроява в небето на София.
Прочети повече
5.12.2019

ЕТЕМ УЧАСТВА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХОТЕЛСКИ ФОРУМ В ГЪРЦИЯ- XENIA 2019

Събитието се проведе в Атина и събра на едно място собственици на хотели, архитекти и производители
Прочети повече
26.11.2019

ПЕТАТА МЕЖДУНАРОДНА ФАСАДНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЕТЕМ СЪБРА СВЕТОВНИ ИМЕНА ОТ АРХИТЕКТУРАТА

Архитектът Мирон Мутияба представи първата в света сграда с екзоскелет в свободна форма
Прочети повече