ETEM Logo
Затвори
February 19, 2017

Директорът по научно-развойната дейност на ЕТЕМ ще участва като лектор на международна конференция за иновации в остъкляването

Вижте повече

Тази година форумът има амбицията да събере на едно място лидери от строителната индустрия и архитектурата, които не само да обсъдят потенциални идеи, но и да генерират бъдещите тенденции и иновации в използването на стъклото като строителен материал.

На конференцията инженер Новакова ще представи иновативната фасадна система по проекта InDeWaG на ЕТЕМ, финансиран по програма Хоризонт 2020 на Европейския съюз. Аудиторията ще има възможност да се запознае с първия по рода си „воден“ стъклопакет, част от сградната обвивка с циркулиращ воден поток.
Своите иновативни виждания и решения в областта на устойчивия дизайн ще представи Якоб Строман – Андерсен, партньор и директор „Устойчиво инженерство“ в международно архитектурно бюро Хенинг – Ларсен, Ян Вурм от Arup, както и редица други професионалисти и експерти.

Сред ключовите теми на конференцията ще бъдат възможностите за устойчиво строителство и интелигентно използване на стъкло, последните тенденции във фасадния инженеринг и предизвикателствата за ефективна шумоизолация в градска среда.

Виж всички новини

Други новини

15.06.2017

EТЕМ подкрепи ученическия форум "От мен зависи"

Форумът дава възможност на учениците да влязат в лидерски роли и да представят постиженията и научените уроци през годината
Прочети повече
14.06.2017

ЕТЕМ взе специалното отличие в конкурса „Най-зелените компании” на B2B Медия

ЕТЕМ получи специално отличие „Зелена инвестиция” в конкурса „Най-зелените компании на България”
Прочети повече
25.05.2017

Предстои четвърта международна конференция по фасаден инженеринг

На 21-ви октомври 2017 г., за пореден път ЕТЕМ организира Международна конференция за фасаден инженеринг.
Прочети повече
7.02.2017

ETEM ще вземе участие в HORECA

ETEM ще участва в изложението HORECA за втора поредна година от 10 до 13 февруари. Ще представим специални персонализирани решения за хотели, ресторанти и кафенета.
Прочети повече