ETEM Logo
Затвори
19.2.2017

Директорът по научно-развойната дейност на ЕТЕМ ще участва като лектор на международна конференция за иновации в остъкляването

Вижте повече

Тази година форумът има амбицията да събере на едно място лидери от строителната индустрия и архитектурата, които не само да обсъдят потенциални идеи, но и да генерират бъдещите тенденции и иновации в използването на стъклото като строителен материал.

На конференцията инженер Новакова ще представи иновативната фасадна система по проекта InDeWaG на ЕТЕМ, финансиран по програма Хоризонт 2020 на Европейския съюз. Аудиторията ще има възможност да се запознае с първия по рода си „воден“ стъклопакет, част от сградната обвивка с циркулиращ воден поток.
Своите иновативни виждания и решения в областта на устойчивия дизайн ще представи Якоб Строман – Андерсен, партньор и директор „Устойчиво инженерство“ в международно архитектурно бюро Хенинг – Ларсен, Ян Вурм от Arup, както и редица други професионалисти и експерти.

Сред ключовите теми на конференцията ще бъдат възможностите за устойчиво строителство и интелигентно използване на стъкло, последните тенденции във фасадния инженеринг и предизвикателствата за ефективна шумоизолация в градска среда.

Виж всички новини

Други новини

17.10.2017

ЕТЕМ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ТРАДИЦИОННИЯ ПРАЗНИК НА МЕТАЛУРГИЧНАТА ИНДУСТРИЯ

Компанията ще посрещне повече от 200 представители на металургичната общност, централната и местна власт, дипломати
Прочети повече
10.8.2017

НОВИ СТРИКТНИ НОРМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ СГРАДИ С etalbond®

Производителят на композитен материал etalbond®, ELVAL COLOUR, и официалният представител на продукта за България, ЕТЕМ България, приеха нова политика за проекти, с etalbond®
Прочети повече
27.7.2017

УПРАВЛЯВАЩИЯТ ПАРТНЬОР НА АРХИТЕКТУРНИЯ ГИГАНТ COOP HIMMELB(L)AU ИДВА В БЪЛГАРИЯ

Маркус Просниг ще бъде един от лекторите в предстоящата Международна фасадна конференция
Прочети повече
17.7.2017

АРХИТЕКТЪТ НА НОВИЯ СТАДИОН КАМП НОУ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Такейюки Катсуя, водещ архитект на Nikken Sekkei е един от лекторите на предстоящата Международна фасадна конференция
Прочети повече