ETEM Logo
Затвори
19.2.2017

Директорът по научно-развойната дейност на ЕТЕМ ще участва като лектор на международна конференция за иновации в остъкляването

Вижте повече

Тази година форумът има амбицията да събере на едно място лидери от строителната индустрия и архитектурата, които не само да обсъдят потенциални идеи, но и да генерират бъдещите тенденции и иновации в използването на стъклото като строителен материал.

На конференцията инженер Новакова ще представи иновативната фасадна система по проекта InDeWaG на ЕТЕМ, финансиран по програма Хоризонт 2020 на Европейския съюз. Аудиторията ще има възможност да се запознае с първия по рода си „воден“ стъклопакет, част от сградната обвивка с циркулиращ воден поток.
Своите иновативни виждания и решения в областта на устойчивия дизайн ще представи Якоб Строман – Андерсен, партньор и директор „Устойчиво инженерство“ в международно архитектурно бюро Хенинг – Ларсен, Ян Вурм от Arup, както и редица други професионалисти и експерти.

Сред ключовите теми на конференцията ще бъдат възможностите за устойчиво строителство и интелигентно използване на стъкло, последните тенденции във фасадния инженеринг и предизвикателствата за ефективна шумоизолация в градска среда.

Виж всички новини

Други новини

23.11.2017

ДКУ ПЕЧЕЛИ ЗЛАТНАТА НАГРАДА ЗА СГРАДА, ИЗГРАДЕНА С АЛУМИНИЕВИТЕ СИСТЕМИ НА ЕТЕМ

ДКУ (Дружество за комунални услуги) беше наградено със златната награда „Награди за Управление на Съоръжения 2017“ по случай „Реновиране и енергийна ефективност“ на сграда в Калитея, Атина, Гърция.
Прочети повече
17.11.2017

ETEM ЩЕ УЧАСТВА В ХОТЕЛСКО ИЗЛОЖЕНИЕ XENIA

На щанд А01 в Зала 4 ще покажем множество от решения за фасади, врати и прозорци
Прочети повече
14.11.2017

ETEM СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА BATIMAT 2017 В ПАРИЖ

Акцент в представянето на компанията бе най-новата алуминиева система за плъзгане - Е78 „LESS FRAME MORE VIEW"
Прочети повече
13.11.2017

ИНДУСТРИЯТА ОТБЕЛЯЗА ДЕН НА МЕТАЛУРГА В ЕТЕМ

Вицепремиерът Томислав Дончев, който беше сред специалните гости на събитието, заяви, че държавата няма да пречи, а ще помага на индустрията.
Прочети повече